ETUSIVU * KENNEL * KOIRANI * PENTUEET * PENTUJA
 

Pilkkeen ja Nestorin pennut 8 vk ikäisinä.. Kuvat Veera Lackman


narttu Kastehelmi

narttu Kesäheinä

uros Nurmennukka

narttu Suvituuli


narttu Tuomenkukka

uros Kuusenkerkkä

narttu Ruusunnuppu

Pilkkeen ja Nestorin pennut 1 kk ikäisinä. Kuvat Veera Lackman


narttu Kastehelmi

narttu Kesäheinä

uros Nurmennukka

narttu Suvituuli


narttu Tuomenkukka

uros Kuusenkerkkä

narttu Ruusunnuppu

PILKKEEN JA NESTORIN PENNUT SYNTYIVÄT 31.5.2012, 2U + 5N

Pilkkeen ja Nestorin "salamarakkauden" ilolla odotetut jälkiseuraamukset syntyivät toukokuun viimeisenä torstai-iltana. Synnytys sujui ongelmitta ja nopeasti; emo ja pennut voivat hyvin.

Pennut 1 vrk ikäisiä. Kuvat: Veera Lackman

»Yhdistelmä Koiranetissä

Juskankankaan Pilke-Päivikki ”Pilke” on astutettu uroksella Taapanterin Korpraali ”Nestori”. Mahdollinen pentue syntyy n. 2.6.2012 ja on luovutusiässä heinäkuun lopussa.

Pilke on 7-vuotias oma kasvattini, koko perheen silmäterä. Silmät on tarkastettu viimeksi lokakuussa 2011 ja todettu edelleen terveiksi, muut terveystulokset; polvet 0/0, kyynärät 0/0 ja lonkat A/A. Pilke on saanut virallisesta näyttelystä H:n eli hyvän ja läpäissyt poropaimennustestin Tanhuassa 2007. Pilke on luonnetestattu yhteispistein 127 p. Pilke on luonteeltaan vilkas ja iloinen, yhteistyöhaluinen, nöyrä, ihmisrakas ja hellyyden kipeä. Pentue on Pilke-Päivikille kolmas ja viimeinen.

Nestori on pian 5-vuotias, Taapanterin kennelin kasvatti. Nestorin silmät on myöskin tarkastettu viimeksi lokakuussa 2011 ja todettu edelleen terveiksi, muut terveystulokset; polvet 0/0, kyynärät 0/0 ja lonkat B/B. Nestorin paras näyttelytulos on ERI ja luonnetestistä Nestorilla on yhteispisteet 88 p. Nestori on luonteeltaan vilkas, reipas, erittäin ihmisrakas ja nöyrä ihmiselle. Nestori harrastaa emäntänsä kanssa agilityä omaksi ilokseen ja sen kanssa on kokeiltu lammaspaimennusta oikein mukavin arvioin. Pentue on Nestorille ensimmäinen.

Prcd-PRA:n osalta tuleva pentue on tyyppiä a eli terve, koska Pilke on testattu terveeksi ja Nestorin status on tiedossa esivanhempien tulosten kautta.

Pentutiedustelut: Tarja 050 539 2067 tai tarja.lackman(ät)telemail.fi. Sijoitan tästä yhdistelmästä mahdollisesti narttu- ja/tai urospennun sopivaan yhteistyökykyiseen kotiin mielellään Pohjois-Karjalaan. Mikäli sijoituspentu kiinnostaa niin ota rohkeasti yhteyttä, jutellaan lisää.Tarja Lackman * 050-539 2067 * tarja.lackman(a)juskankankaan.net
 
Viimeisin päivitys: 23.7.2019 www-toteutus: Risto Hallberg