ETUSIVU * KENNEL * KOIRANI * PENTUEET * PENTUJA
 

PAIMENSUKUINEN LAPINKOIRAPENTUE FREIJA & PEKU 1 U + 7 N. S. 21.9.2013

»Yhdistelmä Koiranetissä:

Freijan ja Pekun odotetut pennut syntyivät täysikuun kajossa Kemiön saarella. Kätilöiden Tuijan ja Kirsin tehtäväksi jäikin lähinnä syntymän ihmeen ja pentujen ihastelu, kun ensikertalainen Freija ponnisti maailmaan yhteensä yhdeksän (ensimmäinen oli enkelipentu) pentua ongelmitta.

(28.10.2013) Narttupentu vapaana!


"Yksi onni - monta iloa" -pentue 5 vkoa


herra 1
Onni Armas

neiti 2
Lumotar

neiti 3
Onnetar

neiti 4
Valotar

neiti 5
Ilotar

neiti 6
Sulotar

neiti 7
Kaunotar

neiti 8
Riemutar

Kuvat: Kirsi Saarinen


"Yksi onni - monta iloa" -pentue 3 vkoa

Kuvat: Kirsi Saarinen


Kuvat: Kirsi Saarinen


Freija on 3-vuotias oma neljännen polven kasvattini, joka elää maalaismaisemissa Kemiön saarella toimien lähinnä seuraneidin, lenkkikaverin ja "kanapaimenen" virassa. Terveytensä ja rakenteensa puolesta Freija on parasta A-ryhmää; lonkat A/A (lonkkaindeksi 115), kyynärät ja polvet 0/0 = terveet, silmät tarkastettu terveiksi (3/13). Freija on testattu terveeksi myös Pompen-taudin että prcd-PRA:n suhteen. Rakenteeltaan Freija on pitkärunkoinen, hyvin kulmautunut ja vankan raajaluuston omaava kaunis narttu, joka on todennäköisesti ainoa sukuansa jatkava koira pentueestaan. Luonteeltaan Freija on rauhallinen ja hillitty sekä uskollinen ja rakastava omille ihmisilleen. Pentue on Freijalle ensimmäinen.

Peku on 7,5-vuotias herrasmies Porvoosta, joka valikoitui Freijalle sulhoksi mielenkiintoisen sukutaustansa ja mukavan, yltiösosiaalisen ja sopeutuvaisen luonteensa vuoksi. Pekulta on tutkittu lonkat A/A ( lonkkaindeksi 115) ja silmät terveiksi (9/12). Peku on testattu terveeksi myös Pompen-taudin osalta, joten Freijan ja Pekun pennut tulevat olemaan kaikki terveitä tämän sairauden suhteen. Pekulle tuleva pentue on toinen, ensimmäiset pennut Reppulin kennelissä 1/2013, 4u + 3n.

Pentue syntyy Freijan omassa kodissa Huhtun kennelissä, Kemiön saarella, Huhtisen Tuijan osaavissa käsissä, parempaa alkua ei voi pennulleen toivoa. Pennut ovat luovutusikäisiä Marraskuun puolivälin paikkeilla. Lisätietoja pennuista: Tarja 050 539 2067.

Pentueen odotusta ja ajankohtaisia asioita voi seurata myös Freijan kummitädin Kirsin blogista http://kirsimarjan.blogspot.fi/ sekä Juskankankaan kennelin facebook-ryhmän sivulta.


Tarja Lackman * 050-539 2067 * tarja.lackman(a)juskankankaan.net
 
Viimeisin päivitys: 23.7.2019 www-toteutus: Risto Hallberg