ETUSIVU * KENNEL * KOIRANI * PENTUEET * PENTUJA
 

TAIKAN & TACON PENNUT SYNTYIVÄT 6.8.2009 - KAIKKI PENNUT VARATTUJA

Yhdistelmä Koiranetissä

"Täysikuu-pentue" 6 vko.

narttu Taikakuu

uros Kuunkuje

uros Taikayö

uros Pyrstötähti

uros Pohjantähti

narttu Tähdenlento

"Täysikuu-pentue" 12 vrk.

narttu Taikakuu

uros Kuunkuje

uros Taikayö

uros Pyrstötähti

uros Pohjantähti

narttu Tähdenlento
Pentujen kuvat: Kirsti Hassinen


Taika & pennut

Taika ja Taco ovat nyt kuuden uunituoreen pikkuporosen vanhemmat. Pennut, 4 urosta ja 2 narttua, ovat väritykseltään mustia erilaisin merkein, kaikki omia pikku persoonia jo heti syntymästään lähtien. Taika hoiti synnytyksen hitaasti, mutta varmasti luomumeiningillä, ja hoivaa nyt pienokaisiaan suurella antaumuksella ja rakkaudella.

Juskankankaan pennut luovutetaan omille ihmisillensä 7 - 8 vko:n iässä, rakkaudella ja huolella lapsiperheessä kasvatettuina, säännöllisesti madotettuina, mikrosirutettuina ja eläinlääkärin tarkistamina. Matkaeväikseen pennut saavat toivottavasti hyvät lähtöasetelmat elämäänsä.

Pennun hinta on 750 euroa ( sisältää 50 euron PEVISA-porkkanan ;-) ) Käsiraha 100 euroa, joka maksetaan pentua lopullisesti varattaessa.Taika on pian 2,5-vuotias perusterveenä ollut narttu, jolla on A-lonkat, 0/0 kyynärät ja polvet, terveet silmät (04/09), prcd-PRA-statukseltaan Taika on B, eli kantaja. Näyttelystä Taika on saanut EH:n. Mahdollinen pentue olisi luonnollisestikin Taikalle ensimmäinen.

Taco on 6-vuotias, terve uros, jolla A-lonkat, 0/0 kyynärät, terveet silmät (04/09), prcd-PRA statukseltaan Taco on A, eli terve. Näyttelystä Tacolla myös EH. Taco on luonnetestattu yhteispistein 159. Mahdollinen pentue olisi Tacolle toinen. (1. Tuhkavuorten V-pentue).

Molemmat vanhemmat ovat poropaimennustestattu hyväksytyin tuloksin.

Kuvat: Kaisa Hurme

Mikäli kiinnostuit pentueesta, lisätietoja Tarja 050 539 2067 tai tarja.lackman at telemail.fi.Tarja Lackman * 050-539 2067 * tarja.lackman(a)juskankankaan.net
 
Viimeisin päivitys: 23.7.2019 www-toteutus: Risto Hallberg