ETUSIVU * KENNEL * KOIRANI * PENTUEET * PENTUJA
 

OLJA & NESTORI 5U + 1N, S.17.3.2015


Kuva: Päivi Reiman
&
Kuva: Minna Rinne
»Olja koiranetissä
»Oljan oma sivu
»Nestori koiranetissä

» Yhdistelmä Koiranetissä

Olja on pian 5- vuotta täyttävä kasvattini ja ex-sijoituskoirani jota minulle tarjottiin käytettäväksi jalostukseen uudemman kerran, ilomielin tartuin tilaisuuteen. Kauniilla ja lempeäluontoisella Oljalla on B/B lonkat, 0/0 kyynärät sekä terveet polvet ja silmät ( tarkastettu viimeksi 10/ 2014). Olja on terve sekä prcd-PRA:n että Pompen-taudin suhteen. Virallisesta näyttelystä Oljalla on arvio H, ja Paimensukuisen Lapinkoiran Seuran Katselmuksissa se on sijoittunut loppukehään joka kerta osallistuessaan. Olja on luonnetestattu kokonaispistein +85, laukausvarma. Arkielämässä Olja on helppo, rauhallinen ja mutkaton ihmisen paras kaveri. Pentue on Oljalle toinen Juskankaan kennelissä, ensimmäinen pentue "Karhuset".

Nestori on pian 8-vuotta täyttävä Taapanterin kennelin kasvatti. Nestorilla on B/B-lonkat, 0/0 kyynärät, terveet polvet ja silmät ( tarkastettu viimeksi 4/ 2014) Nestori on myöskin terve sekä prcd-PRA:n että Pompen -taudin suhteen, joten tuleva pentue on myöskin terve näiden sairauksien osalta. Virallisesta näyttelystä Nestorilla on arvio ERI, ja Paimensukuisen Lapinkoiran Seuran Katselmuksissa sekin on sijoittunut loppukehään useita kertoja. Nestori on luonetestattu kokonaispistein + 88, laukausvarma. Luonteeltaan Nestori on vilkas, reipas, sinnikäs, erittäin ihmisrakas ja nöyrä ihmiselle. Nestori harrastaa emäntänsä kanssa mm. agilitya omaksi ilokseen ja sen kanssa on kokeiltu myös lammaspaimennusta mukavin arvioin. Pentue on Nestorille toinen Juskankankaan kennelissä, ensimmäinen pentue "Kesäkimara".


Kuva: Tarja Lackman
&
Kuva: Anne Lintunen

Lisätietoja Tarja Lackman 050 539 2067, tarja.lackman@juskankankaan.netTarja Lackman * 050-539 2067 * tarja.lackman(a)juskankankaan.net
 
Viimeisin päivitys: 23.7.2019 www-toteutus: Risto Hallberg