ETUSIVU * KENNEL * KOIRANI * PENTUEET * PENTUJA
 

Metsäkukkia/ Kirsti Hassinen
Kuva: Kirsti Hassinen


Metsäkukkia-pentue 3 vkoa, kuvat Kirsti Hassinen


uros Kullero

narttu Metsäorvokki
 

narttu Kielo

narttu Metsätähti

Metsäkukkia -pentue 4 vrk.


uros Kullero

narttu Metsäorvokki
 

narttu Kielo

narttu Metsätähti

"METSÄKUKKIA" -PENTUE

PILKKEEN JA MYKYN PENNUT SYNTYIVÄT 5.6.2010.

Pilkkeen ja Mykyn odotetut pennut päättivät syntyä iloksemme lauantai-aamuna 5.6.2010 sopivasti todistusten jaon ja valmistujaisjuhlien välissä. Pentueeseen syntyi 1 uros- ja 3 narttupentua, ja kaikki ihan oman ihanan itsensä värisiä. Synnytys sujui jouhevasti ja pennut olivat kookkaita ja hyvin jänteviä heti alkuunsa.Juskankankaan Pilke-Päivikki x Riskatsurkan Famolas
»Yhdistelmä Koiranetissä

Pilke on 5-vuotias oma kasvattini, koko perheen silmäterä. Silmät on tarkastettu viimeksi maaliskuussa 2010 ja todettu edelleen terveiksi, polvet 0/0, kyynärät 0/0, ja lonkat A. Prcd-PRA- statukseltaan Pilke on A eli terve, eikä yksikään sen pennuista tule sairastumaan tähän PRA:n muotoon. Pilke on saanut virallisesta näyttelystä H:n ja läpäissyt poropaimennustestin Tanhuassa v. 2007, sekä luonnetestattu kokonaispistein 127 v. 2009.

Luonteeltaan Pilke on vilkas ja iloinen, yhteistyöhaluinen, nöyrä, ihmisrakas ja hellyyden kipeä. Pilke-Päivikillä on aikaisemmin ollut yksi pentue "Pieniä Ihmeitä" V. 2008.

Hurmaava Myky on 4- vuotias kermanvärinen ja taittokorvainen lypsykarjatilan paimenpoika. Myky on tarkastettu silmistään terveeksi viimeksi joulukuussa 2009 ja sillä on A-lonkat.

Luonteeltaan Myky on leppoisa herrasmies, luotettava ja uskollinen. Mykyn kanssa harrastellan omaksi iloksi agilityä ja temppuja. Myky on hyvin laumasidonnainen, se pysyy hyvin aitaamattomalla pihallansa sekä kulkee hyvin matkassa lenkillä ilman hihnaa. Mykyllä on kaksi aiempaa pentuetta. Lisää Mykystä ja Mykyn sukulaisista mm. Riskatsurkan kennelin -sivuilta.

Tästäkin pentueesta on tarkoitus sijoittaa narttupentu, joten jos tälläinen yhteistyö kiinnostaa, niin ota rohkeasti yhteyttäTarja Lackman * 050-539 2067 * tarja.lackman(a)juskankankaan.net
 
Viimeisin päivitys: 23.7.2019 www-toteutus: Risto Hallberg