ETUSIVU * KENNEL * KOIRANI * PENTUEET * PENTUJA
 

"MANTSILAISET" -PENTUE

Kiian ja Nallen pennut 6,5 viikkoa, kuvat Kirsti Hassinen


Hermanni, Miina, Manta

Impi, Sampo, Riitu

Kiian ja Nallen pennut 3,5 viikkoa.


narttu Rehvanan Riitu

uros Hoskolan Hermanni

narttu Möhkön Manta
 

uros Sissolan Sampo

narttu Maukkulan Miina

narttu Ilajan Impi

KIIAN JA NALLEN PENNUT SYNTYIVÄT 13.5.2010 - KAIKKI VARATTUJA!

Kiian ja Nallen pennut näkivät ensimmäisen aamunsarastuksensa Helatorstaina, pentueeseen syntyi 2 uros- ja 4 narttupentua, kaikki ovat väritykseltään mustia merkein. Kiia synnytti nopeasti ja hillitysti, alle kahdessa tunnissa kaikki pennut olivat somasti emon nisillä rivissä puhtaina ja huolella puunattuina.

KIIA & NALLE

Nutukas Ötiäinen x Kukkipuun Guossa
»Yhdistelmä Koiranetissä

Jalostuslainassa oleva, ex-sijoitusnarttuni ”Kiia” on silmistään (1/10), polvistaan ja kyynäristään terveeksi todettu, A-lonkkainen 5,5-vuotias rauhallinen ja perusterve narttu. Luonteeltaan lypsykarjatilalla asustava Kiia on helppo ja mutkaton, kaikkien kaveri.

Kiialla on aiemmin ollut 1 pentue, ”Pikku Ötiäisiä”, kennelissäni. Tuolloin astutus, synnytys ja pentujen hoito sujuivat todella mallikkaasti ja pennuista on tullut kovasti myönteistä palautetta pentujen omistajilta.

”Nalle” on silmistään (2/10), polvistaan ja kyynäristään terveeksi todettu, C-lonkkainen 2-vuotias uros, jolla ei ole aiempia pentueita. Luonteeltaan Nalle on avoin, itsevarma, iloinen ja vilkas maalaispoika. Lisää Nallesta ja sukulaisista voi lukea mm. Kukkipuun kennelin sivuilta.

Mahdollinen tuleva pentue on terve prcd-PRA:n osalta esivanhempien testitulosten perusteella.

Tiedustelut pentueesta Tarja 050 5392067, tarja.lackman(ät)telemail.fi. Pentueesta on tarkoitus sijoittaa narttupentu, joten jos tällainen yhteistyö kiinnostaa, ota rohkeasti yhteyttä.Tarja Lackman * 050-539 2067 * tarja.lackman(a)juskankankaan.net
 
Viimeisin päivitys: 23.7.2019 www-toteutus: Risto Hallberg